kostolacUslugeTehnickaZаstitaOvaj vid zaštite kao podrška službeniku obezbeđenja, u osnovi ima za cilj da upotrebom tehničkih sredstava, uređaja i opreme spreči protivpravne radnje prema licima, imovini i poslovanju. Upotrebom tehničkih sredstava i uređaja za obezbeđenje, naša služba obezbeđenja pruža usluge koje se primenom  mera i sredstava odnose na protivprovalnu zaštitu, video-obezbeđenje, kontrolu pristupa i izlaska. Tehnička zaštita sprovodi se na području štićenog objekta ili prostora, prilikom obezbeđenja štićenih lica, imovine i poslovanja. Naša tehnička služba obavlja poslove planiranja sistema tehničke zaštite, projektovanja i nadzora nad izvođenjem sistema tehničke zaštite, montaže, puštanja u rad, održavanja sistema i obuku korisnika.

 


Kontrolni centar firme "Kostolac Usluge" prima i/ili prosleđuje pozive za pomoć, ili savetuje - koordinira službenicima obezbeđenja u timu, patroli ili nadzornim osobljem u rutinskim i vanrednim situacijama. Naši operateri komandnog centra raspolažu procedurama za upravljanje svim kriznim situacijama i u svim vrstama incidenata. Opremljeni smo tehničkim uređajima za automatski prijem, kao i obradu alarmnih signala i drugih informacija sa udaljenih objekata ili vozila koji su zaštićeni sredstvima tehničke zaštite. Operateri u kontrolnom centru nadgledaju štićeni prostor direktno i u realnom vremenu, a snimljeni materijal se nalazi na opremi za snimanje (DVR).
Kontrolni centar je u pripravnosti tokom 24 časa, zajedno sa mobilnim timom za intervencije od najmanje dva naoružana službenika obezbeđenja. Zaštita podataka prikupljenih tehničkim uređajima za automatski prijem, kao i obradu alarmnih signala i drugih informacija sa udaljenih objekata ili vozila koji su zaštićeni sredstvima tehničke zaštite vrši se u skladu sa odredbama zakona. Upotrebljena tehnička sredstva, u pogledu kvaliteta, sigurnosti i garancija, ispunjavaju zakonske norme i tehničke standarde.

o nama